Kerstpakketten

Je geeft een kerstpakket om je medewerkers blij te maken. Laat je het daarbij? Of benut je deze kans op meer betrokkenheid en binding van je medewerkers? Dat kan met een game.

KERSTPAKKETTEN

Je geeft een kerstpakket om je medewerkers blij te maken. Laat je het daarbij? Of benut je deze kans op meer betrokkenheid en binding van je medewerkers? Dat kan met een game.

Een kerstpakket met een spel…

Het kan heel simpel zijn. Een kerstpakket met daarin een spel. Simpelweg leuker en origineler dan je standaard kerstpakket.

  • 100, 1000 of 10000 kerstpakketten? Het kan allemaal.
  • Van bordspel tot moordspel, en van pubquiz tot escape game
  • Personaliseren maakt het nog leuker! Een bordspel met vragen over jullie hoogtepunten van afgelopen jaar. Of een moordspel dat draait om de moord op jullie directeur.

Wat is leuk voor jullie medewerkers? Geef je kerstwensen door, dan geven wij advies op maat.

…of het kerstpakket is het spel!

Het pakket zit op slot. Om toegang te krijgen, moet je op zoek naar een code. Met een puzzel verwerkt in het ontwerp van de doos. Het wordt een verhaal. De producten en lekkernijen zijn daar onderdeel van. Een chocoladereep met daarop mysterieuze foto’s. Een fles wijn die op slot zit, met raadsels op het etiket. Een soort escape game. En dus: echt een beleving.

Al een concreet idee voor je kerstpakketten of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden?

Je kunt het zo zien. De bouwstenen zijn er al. En die zijn sterk en flexibel. De volgende stap is samen met jou bepalen hoe we gaan bouwen. Welke onderwerpen wil jij in de game?

Wat zijn veilige wachtwoorden en hoe sla je ze op? Hoe voorkom je dat je onveilige websites bezoekt? Wij weten wat belangrijk is. Dat zit al in onze bouwstenen. En wat jij wil leren, overbrengen of veranderen, dat voegen we ook toe. Zodat jij je medewerkers maximaal bewust maakt.

Benieuwd hoe deze game er voor jullie uit kan zien?

Geef je kerstwens door