Meet the weapons

Dat klinkt heftig. True. Maar wij geloven gewoon écht in de slagkracht van serious games en hier lees je waarom, met wie, hoe en wat.

Team

Joris
Game architect
Ontwerpt beroepsmatig games, tekent die uit en begeleidt de uitwerking hiervan.

Dirk
Operatie specialist
Zorgt ervoor dat alle afspraken nagekomen worden, onderhoudt contact en is 24/7 bereikbaar om alles op te lossen.

Sanne
Conceptontwikkelaar
Bij het enige reclamebureau wat boodschappen overbrengt met games.

Lindsay
Content Specialist
Ontwerpt video’s en foto’s waar je U tegen zegt.

Giel
Bouwsteen specialist
Zorgt ervoor dat alle bouwstenen voorlopers zijn in de markt door continu in contact te staan met de externe ontwerpers.

Make it come alive.

Noem het passie, noem het visie, noem het een missie of maak het hipper en lees hier de ‘why/how/what’. Wij kijken in ieder geval vooruit. Wij hebben lef. En wij gaan ervoor. Met plezier, passie en geloof in games. En met die games laten wij informatie tot leven komen.

Samen met een expert, zodat de inhoud altijd klopt.

Samen kijken we naar het gehele traject, want met alleen een game ben je er vaak nog niet. Zodra spelers bewust geraken en meer interesse krijgen op bijvoorbeeld het gebied van ondermijning, dan zorgen wij dat direct na de game en ook nog ver daarna de juiste contacten klaarstaan om dit op te pakken. Denk aan misdaadanoniem bij eenheid75.nl, denk aan jongerenwerkers per gemeente bij de hosselaar.com en aan oaq sustatinability bij de klimaatgame of meerdere cybercrimebureau’s die die wij aandragen nadat spelers de game hebben afgerond. Het ijzer smeden als het heet is. Hoe sneller hoe beter.

Image

Het ontstaan van Gamificationers
Op 1 oktober bestaan we alweer 5 jaar en hebben we 20 grote gamification projecten afgerond. Maar voor die tijd werkte we als team ook al 5 jaar samen; hoe zit dat?

Alweer bijna 10 jaar geleden richtten wij (Joris en Dirk) een bedrijf op, genaamd Uitjesbazen. We hadden wat leuke bedrijfsuitjes bedacht en wilden hiermee de markt op. Inmiddels velen jaren later zijn we uitgegroeid tot het grootste uitjesbureau van Nederland met 2.500 uitjes per jaar. Dit doen we met een team van 25 collega’s fulltime en met behulp van 25 extra parttimers en leergierige stagiaires. Behoorlijk uit de hand gelopen dus! Op een positieve wijze. Kijk gerust eens op uitjesbazen.nl voor meer informatie of als je een bedrijfsuitje nodig hebt in de toekomst;)

Met een aantal jaar game-development ervaring in de broekzak startte we het grootste spelevenement van Nederland; het NK-Escape rooms. Een jaarlijks terugkerend toernooi met 1000 teams die in 100 dagen de strijd met elkaar aangaan gedurende 5 unieke en innovatieve rondes. Zin in een unieke ervaring? Kijk gerust eens op nk-escaperooms.nl;)

Veel bedrijven leerden ons kennen via Uitjesbazen en het NK escape rooms en dit resulteerde in steeds meer aanvragen die niet paste binnen de visie van Uitjesbazen; gewoon leuke bedrijfsuitjes ontwikkelen en organiseren zonder poespas! Dat, in combinatie met de drang om iets goeds te doen voor de wereld, resulteerde in een afscheiding van een deel van het team van Uitjesbazen. Nog steeds even goede vrienden, en in hetzelfde pand. Maar met een ander doel. De wereld een stukje mooier en bewuster maken door middel van games. En zo ontstond gamificationers. We proberen informatieoverdracht omtrent maatschappelijke thema’s om te zetten in serious games en daarnaast helpen we bedrijven om op een creatieve, unieke en interactieve wijze een boodschap te verspreiden. Het toepassen van spelelementen (gamification) doen we niet meer, we focussen ons op complete games die we van A tot Z in samenwerking met experts (inhoudelijk) tot stand laten komen (serious games). Een mooi samenspel tussen gamearchitecten, developers, designers, contentcreators en softwaredevelopers. We zijn snel, goed én betaalbaar en leveren pas een project af als wij denken dat het een 10 is. En dat betekent dat de boodschap moet gaan leven: make it come alive!

Neem zeker contact op bij interesse.
Er is altijd tijd voor koffie of een spel!

Contact0413-302773