On-boarding

Met een game bereik je meer dan met ieder ander onboarding programma. Je bereikt dat nieuwe medewerkers beter leren, en dus sneller effectief zijn in het werk. En hoe gaaf is het om je nieuwe werk te leren aan de hand van een vette game?

Waar moet je aan denken bij een onboarding game?

Die vraag kaatsen wij even terug. Wat wil je precies leren? Welke onderwerpen moeten terugkomen in de game? Wat wil je bereiken? Gaat het vooral om iets leren over de organisatie, of wil je nieuwe medewerkers juist inspireren, blij maken en prikkelen?

Wij hopen het laatste. Daar zijn wij namelijk goed in. Als het vooral gaat om het leren van de kernwaarden, historie, missie en visie, dan is het voor ons niet spannend genoeg. Wij maken games met een beleving. Om nieuwe medewerkers echt te prikkelen. Dan bereik je ook meer. Daar zijn wij van overtuigd.

Onboarding games met een beleving

Dus: onboarding games met een beleving. Een app game met iedere dag nieuwe toffe opdrachten. Een virtual reality escape room waarbij je rondloopt in de cloud van jullie bedrijf. Dit soort games kunnen én willen wij maken.

Een game met een beleving die past bij jullie onboarding onderwerpen. Benieuwd naar wat dat voor jullie kan zijn?

Geef je game ontwerp door