Gamification bedrijven

Hedendaags hebben wij diverse prachtige gamification projecten / serious games opgeleverd voor bedrijven. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online en ervaar dé kracht van gamification!

Home » Gamification bedrijven

Zet gamification voor jouw bedrijf in!

Wil je het privacy- en beveiligingsbewustzijn van je collega’s verhogen? Met Cybercrime maak je op een unieke wijze kennis met de gevaren van internetcriminaliteit. Denk je dat jouw medewerkers genoeg doen voor het milieu? In onze Climate game kijk je letterlijk in een spiegel en leer je wat jij kunt doen voor een schonere wereld. Heb je interesse om een game op maat voor je bedrijf te ontwikkelen? Met behulp van onze Game portal is alles mogelijk. Augmented Reality elementen, het toevoegen van Quizvragen of het bijhouden van een scorebord. You name it!

1. Opgeleverde projecten 2. Toepassingen in het bedrijfsleven 3. Klanten

Joris – Game Architect

2. Gamification in het bedrijfsleven

Van het vergroten van de naamsbekendheid tot het genereren van aandacht voor duurzaamheid en van het onboarden van personeel tot het overdragen van kennis. Gamification wordt veel in het bedrijfsleven toegepast. In samenwerking met onder andere OAQ Sustainability, Renewi en Uitjesbazen hebben wij prachtige projecten mogen uitrollen. Want ja, gamification biedt vele voordelen op de werkvloer, mits goed ingezet!

Heb je een vraag over één van onze opgeleverde projecten of wil je meer informatie over hoe wij gamification toegepast hebben in het bedrijfsleven? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden voor jullie bedrijf.

Bekijk al onze projecten Ik heb interesse in een game op maat

Image

3. Klanten

Opdrachtgevers die dé kracht van gamification / serious games als bedrijf ingezet hebben!

Image
Image
Image
Image

Vertel ons jouw verhaal!

Benieuwd hoe gamification voor jouw bedrijf ingezet kan worden? Wij maken graag kennis met jullie DNA!

Contact0413-302773