Aanvraag
10+ afgeronde projecten
10+ afgeronde projecten
4 lopende projecten/ games
4 lopende projecten/ games
100.000+ spelers wereldwijd
100.000+ spelers wereldwijd

Projecten die impact maken

Bekijk op je gemak onze afgeronde projecten. Wij laten graag aan je zien hoe wij gamification en serious games in de praktijk hebben ingezet. Ideaal om een globale indruk van de mogelijkheden te verkrijgen. Heb je een vraag of wil je meer informatie over één van onze games? Heb je interesse om samen met ons een nieuwe game te ontwikkelen? Schroom niet om je vragen op ons af te vuren!

Direct beschikbaar / inzetbaar als game

Gamificationers gaat continu het gesprek met opdrachtgevers en experts aan om impact te maken. Van bewustwording tot gedragsverandering. Wij ontwikkelen games met een boodschap. De onderstaande games maken momenteel impact in Nederland en zijn direct af te nemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, zodat de gewenste game aangepast kan worden naar jullie doeleinde.

Ben jij klaar om impact te maken?

Wij geloven écht in de slagkracht van gamification, serious games en game-based learning. Een game maakt pas indruk als het leeft. “Make it come alive“. Games met een boodschap dus. Dát is Gamificationers.

Ben je klaar om samen impact te maken? Bel, mail of kom langs bij ons op kantoor. Wij leren je graag beter kennen om samen impact te maken.

Let's meet!