Serious games

Wil je een serious game laten ontwikkelen? Gamificationers laat je graag kennismaken met serious gaming!

Home » Serious games

Zet serious games voor jullie doeleinde in!

Serious games worden tegenwoordig steeds vaker ingezet in het onderwijs, in de zorg, door bedrijven en door de overheid. En dat begrijpen wij maar al te goed! Al méér dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van gamification en serious games in Nederland. Inmiddels hebben wij al vele prachtige projecten mogen ontwikkelen voor verschillende opdrachtgevers.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je een serious game laten ontwikkelen voor jullie toepassing? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij laten je graag dé kracht van serious gaming ervaren!

Joris - Gamificationers | Gamification

Joris – Game Architect

Een serious game voor jouw branche of sector

Een échte indruk achterlaten

Een échte indruk achterlaten. Spelenderwijs. Dáár zorgen serious games voor. Zo laten wij met Hosselaar een échte indruk achter bij leerlingen en leraren. Met Eenheid 75 creëren we bewustwording onder burgers omtrent ondermijnende criminaliteit. Cybercrime laat deelnemers de gevaren zien van internetcriminaliteit en zorgt voor een vergroting van de privacy- en beveiligingsbewustzijn. Ben jij er klaar voor om een échte indruk achter te laten?

Hieronder vind je onze gerealiseerde serious games. Ben je op zoek naar meer voorbeelden van serious gaming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ongetwijfeld dat wij voor jullie vraagstuk een serious game op maat kunnen ontwikkelen!

Image

Een serious game op maat

Het veranderen van gedrag. Het overdragen van kennis of skills. Bewustwording. Dit zijn slechts enkele doelstellingen van serious games. Wil jij ervoor zorgen dat spelenderwijs een échte indruk achtergelaten wordt? Met Virtual Reality, Augmented Reality of een complete app? Gamificationers maakt impact. Wij gaan het gesprek met je aan en luisteren aandachtig naar jullie verhaal. Samen zorgen we voor een serious game op maat!

Make. it. come.alive
Image

Vertel ons jouw verhaal!

Benieuwd hoe serious games voor jullie doeleinde ingezet kunnen worden? Wij maken graag kennis met jullie DNA!

Contact0413-302773