Gamification e-learning

“Digital Solution Game”

Image

E-learning

Image

Bewustwording /
Kennisoverdracht

Image

Medewerkers

Home » Gamification e-learning

Opdrachtomschrijving

Gamification en e-learning. Twee begrippen die hand in hand met elkaar gaan. Althans, dat zeggen wij als gamification specialist. En laat Ordina het daar nu net gruwelijk mee eens zijn.

Zo kregen wij het verzoek om een game te ontwikkelen. Een game voor de eigen medewerkers. Specifiek: een game die bewustwording en kennisoverdracht realiseert omtrent de ‘Digital Solutions‘ van het bedrijf.

Ik wil e-learning inzetten! Ik wil een nieuwe game ontwikkelen!

Oplossing

Na diverse brainstormsessies is de Digital Solution Game ontwikkeld. Een game die de medewerkers van Ordina ondersteunt in haar eigen Digital Solutions. “Het doel is dat de game medewerkers van Ordina ondersteunt in het begrip van alle Solutions, met de ‘why‘, impact‘ en ‘client triggers‘, de bijbehorende aanpak en client case.”

Doelstelling:

  • De game moet te spelen zijn voor alle medewerkers (3.500+).
  • De huisstijl van Ordina moet volledig doorgevoerd kunnen worden in de game.
  • De game moet een Digital Solution kunnen koppelen aan client triggers en impact, een client case én een omschrijving.

The game

Middels een heuse spelshow kwamen alle belangrijke Digital Solutions van Ordina naar voren. Dit vond plaats in meerdere hoofdstukken. Voor een maximale motivatie en kennisoverdracht werden verschillende soorten vragen gesteld (video’s, geluidsfragmenten, infographics, etc). Zowel in de app als buiten de app. Ook konden deelnemers hun eigen voortgang monitoren en werden er beloningen uitgedeeld bij het volbrengen van de opdrachten.

Inhoud/hoofdstukken:

  • Realize Sustainable Advantage – Digital Accleration.
  • Lead by Actionable Insights – Data Driven.
  • Build a Composable Enterprise – Business Platforms and Cloud.
  • Create Trust in a Hyperconnected World – Cybersecurity & Compliance.
  • Summary – All Themes.

Ik wil e-learning inzetten! Ik wil een nieuwe game ontwikkelen!

 

Klaar om samen impact te maken?

Wij geloven écht in de slagkracht van gamification, serious games en game-based learning. Een game maakt pas indruk als het leeft. “Make it come alive“. Games met een boodschap dus. Dát is Gamificationers.

Ben je klaar om samen impact te maken? Wil je meer informatie over dit project? Bel, mail of kom langs bij ons op kantoor. Wij leren je graag beter kennen om samen impact te maken.

Let’s meet! 0413-302773

JORIS – GAME ARCHITECT