Gamification onderwijs

Gamification kan op talloze manieren ingezet worden in het onderwijs. Benieuwd hoe wij scholieren en studenten hebben geholpen? Bekijk op je gemak de mogelijkheden van gamificatie voor educatie online!

Home » Gamification onderwijs

De inzet van gamedidactiek!

Wil je de gevaren van internetcriminaliteit kenbaar maken onder ICT-studenten? In Cybercrime kruipen studenten in de rol van een hacker. Herken je het gevaar van drugscriminaliteit en wil je daarom bewustwording onder leerlingen en jongeren creëren? Hosselaar is een levenséchte game in de belevingswereld van jongeren. Heb je interesse om met een Escape Room praktijkgerichte situaties na te bootsen voor studenten? Wij hebben een ruime ervaring in het ontwikkelen van Escape Rooms op maat.

Van gamification voor het basisonderwijs tot het hoger onderwijs. Als specialist kunnen wij zeggen dat gamificatie en onderwijs hand in hand gaan. Gamedidactiek wordt daarom toegepast op elk niveau, van het basisonderwijs tot het HBO. En dat begrijpen wij maar al te goed!

1. Opgeleverde projecten 2. Toepassingen in het onderwijsn 3. Klanten

Joris – Game Architect

2. Gamification in het onderwijs

Gamification wordt hedendaags steeds meer toegepast ten behoeve van educatie. Zo is het niet alleen leuk om nieuwe dingen te leren door het spelen van een (serious) game, leerlingen komen bovendien terecht in een controleerbare omgeving. Hierdoor is het veilig om fouten te maken en te leren zonder daadwerkelijke gevolgen. Er kan verder context worden gegeven aan theoretische vakken, waardoor het gemakkelijker wordt om de stof te begrijpen.

Heb je een vraag over één van onze opgeleverde projecten of wil je meer informatie over hoe wij gamification toegepast hebben in het onderwijs? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk al onze projecten Ik heb interesse in een game op maat

Image

3. Klanten

Opdrachtgevers die dé kracht van gamification / serious games in het onderwijs ingezet hebben!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vertel ons jouw verhaal!

Benieuwd hoe gamification voor het onderwijs ingezet kan worden? Wij maken graag kennis met jullie DNA!

Contact0413-302773