Gamification overheid

Make it come alive

Image

Toepassing /
Inzet

Image

Projecten /
Voorbeelden

Image

Klanten /
Opdrachtgevers

Home » Gamification overheid

Gamification door de overheid

Gamification is uitdagend, motiverend en enorm effectief. Het wordt daarom door overheidsbedrijven en –instanties veel toegepast in het dagelijkse leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan opleidingen en e-learnings voor het aanleren van bepaalde skills en vaardigheden, maar ook aan het creëren van bewustwording omtrent maatschappelijk problemen.

Projecten die impact maken

Wil je als gemeente burgers attenderen op ondermijnende criminaliteit en wat de inwoners zelf kunnen doen om dit tegen te gaan? In Eenheid 75 wordt er maatschappelijke weerbaarheid gecreëerd tegen ondermijnende criminaliteit. Is privacy een belangrijk onderwerp binnen jouw organisatie en wil je de gevaren van internetcriminaliteit kenbaar maken onder medewerkers? Cyber Crime laat de gevaren én gevolgen van het internet zien. Wil je toekomstige collega’s bepaalde skills en vaardigheden aanleren? Een Escape Room op maat is dé perfecte manier om praktijkgerichte situaties te simuleren.

Veiligheid, bewustwording of het aanleren van bepaalde skills en vaardigheden. In samenwerking met diverse overheidsinstanties hebben wij prachtige gamification projecten voor uiteenlopende doelstellingen mogen ontwikkelen.

Ik wil gamification inzetten! Meer over gamification

Gamification projecten / voorbeelden

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar hoe gamification voor jullie doeleinde ingezet kan worden. Zo hebben wij al prachtige projecten en games mogen ontwikkelen voor de overheid. Klik gerust door op één van onze projecten en maak kennis met dé kracht van gamificatie.

Klaar om samen impact te maken?

Wij geloven écht in de slagkracht van gamification, serious games en game-based learning. Een game maakt pas indruk als het leeft. “Make it come alive“. Games met een boodschap dus. Dát is Gamificationers.

Benieuwd hoe gamification voor de overheid ingezet kan worden? Bel, mail of kom langs bij ons op kantoor. Wij leren je graag beter kennen om samen impact te maken.

Let’s meet! 0413-302773

JORIS – GAME ARCHITECT

Onze klanten

Gamificationers | Serious Games | Games met een doel | Gamification | Gemeente Utrecht
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image