Gamification overheid

Veiligheid, bewustwording of het aanleren van bepaalde skills en vaardigheden. In samenwerking met diverse overheidsinstanties hebben wij prachtige gamification projecten voor uiteenlopende doelstellingen mogen ontwikkelen!

Home » Gamification overheid

Voor burgers, medewerkers en studenten

Wil je als gemeente burgers attenderen op ondermijnende criminaliteit en wat de inwoners zelf kunnen doen om dit tegen te gaan? In Eenheid 75 wordt er maatschappelijke weerbaarheid gecreëerd tegen ondermijnende criminaliteit. Is privacy een belangrijk onderwerp binnen jouw organisatie en wil je de gevaren van internetcriminaliteit kenbaar maken onder medewerkers? Cybercrime laat de gevaren én gevolgen van het internet zien. Wil je toekomstige collega’s bepaalde skills en vaardigheden aanleren? Een Escape Room op maat is dé perfecte manier om praktijkgerichte situaties te simuleren!

1. Opgeleverde projecten 2. Toepassingen overheid 3. Klanten

Joris – Game Architect

2. Gamification door de overheid

Gamification is uitdagend, motiverend en enorm effectief. Het wordt daarom door overheidsbedrijven en -instanties veel toegepast in het dagelijkse leven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan opleidingen voor het aanleren van bepaalde skills en vaardigheden, maar ook aan het creëren van bewustwording omtrent maatschappelijk problemen.

Heb je een vraag over één van onze opgeleverde projecten of wens je meer informatie over hoe wij gamification ingezet hebben voor overheidsinstanties? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk al onze projecten Ik heb interesse in een game op maat

Image

3. Klanten

Opdrachtgevers die dé kracht van gamification / serious games ingezet hebben!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vertel ons jouw verhaal!

Benieuwd hoe gamification voor de overheid ingezet kan worden? Wij maken graag kennis met jullie DNA!

Contact0413-302773