Vacature Relatiemanager

Solliciteer nu voor de functie van relatiemanager en kom werken bij Gamificationers!

 

Image

Verantwoordelijke functie

Image

32 uur per week beschikbaar

Image

Je werft actief nieuwe relaties/klanten

Gamificationers pakt maatschappelijke problemen op een geheel nieuwe, creatieve wijze op met games die impact maken. We zetten voornamelijk in op bewustwording en preventie. Dit doen we voor zowel jongeren als volwassenen. Inmiddels hebben we al tienduizenden mensen voorzien van informatie om ze zo hopelijk de juiste richting in te duwen. Wij vinden dat het begint bij bewustwording, maar eindigt bij ├ęchte actie. Hiervoor werken we samen met een tal van landelijke partners. Van Taskforce-RIEC, tot gemeenten, ministeries en belangrijke partners als HALT, MeldMisdaadAnoniem en stichting Join-Us. Zij voorzien ons ook van de juiste informatie die we willen overbrengen. Wij zijn immers goed in games ontwikkelen. De inhoudelijke expertise komt van partners uit het werkveld.

Dit ben jij!

Maar de belangrijkste rol is weggelegd voor iemand die daar tussenin zit. Een netwerker, een verkoper, een verbinder, een werker. Iemand die de dynamiek snapt in organisaties als gemeenten, sociaal werkorganisaties, scholen en afhankelijk van het product ook heel BV Nederland.

Je krijgt er energie van samen met hen het programma van Gamificationers in heel Nederland uit te rollen. Je vindt het een leuke uitdaging organisaties aan je te binden en samen met ze te zoeken naar een optimale vorm van samenwerken. Ons hoofdproduct is Hosselaar, maar ook Eenheid75, de Cybercrime Awareness game en in de toekomst onze Climate game zijn van groot belang.

Meedenken over nieuwe games met ons en de klant/partner zou erg gewenst zijn.

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt strategie├źn om relaties aan Gamificationers te binden;
 • Je werft actief nieuwe relaties/klanten;
 • Je onderhoudt relaties met gemeenten, sociaal werkorganisaties, scholen en bedrijven
 • Je stelt offertes en contracten op en houdt de bijbehorende administratie bij;
 • Je bent verantwoordelijk voor de rapportage, analyse en evaluatie van voortgang en resultaten;
 • Je voert marktanalyse uit en houdt ontwikkelingen en trends in de markt bij.

Wat verwachten we van je?

 • Ten eerste heb je een passende opleiding op minimaal HBO-niveau en minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol (relatie- contract- of accountmanager).
 • Daarnaast ben je goed in communiceren en pitchen, en heb je bij voorkeur ervaring met samenwerken met gemeenten, sociaal werkorganisaties en/of scholen.
 • Bovendien heb je een gezonde affiniteit met de missie van Gamificationers.
 • Tot slot ben je tenminste 32 uur per week beschikbaar en in bezit van een auto om enkele dagen naar kantoor in Erp te reizen en indien nodig door het land relaties te bezoeken.

Gamificationers biedt

 • Een uitdagende baan voor een relatiemanager die Gamificationers kan laten groeien, samen met gedreven oprichters en een missie gedreven team van 30 medewerkers.
 • Uiteraard een goed salaris, afhankelijk van de ervaring
 • Maar vooral: een verantwoordelijke functie binnen een innovatieve en snel groeiende social enterprise die veel impact maakt. Met elkaar veranderen we levens van tienduizenden en hopelijk in 2024/2025 maar liefst honderdduizenden.

Heb je zin om 2024 anders te beginnen?

Neem contact op met Joris of Dirk via: